För en tjej som jag som älskar mode och lyxiga prylar så är det svårt att inte beskriva sig som något bortskämd. Framförallt nu när jag officiellt fått min första bil från min pappa i födelsedagspresent, en Kia med modifierat rallypaket! Jag använder bilen varje dag och kan inte leva utan den, ja tänk vad ens beteendemönster kan förändras på rekordtid. Jag hade inte kunnat uttrycka med ord hur mycket jag tycker om denna bil men samtidigt jag har länge haft en önskan att sätta min egna prägel på Kian. Ett av de första sakerna jag bestämde mig för att genomföra var att sätta på två mindre extraljus som skulle förbättra sikten när jag beger mig ut med bilen sent om kvällarna, och på denna punkt har det blivit full pott!

Efter att ha sökt runt efter en lämplig modell som inte står ut för mycket så hittade jag till nätbutiken Ljusgiganten som hade ett bra sortiment med snygga och moderna extraljus med olika belysningstekniker. För en som aldrig ägt en egen bil tidigare så var det inte så lätt att veta vad man skulle satsa på. Så snart jag klickat mig in på kategorin led lampor bil så blev jag helt paff, för där var lampan som jag skulle montera en Nexus som hade en storlek på ca 7 tum, perfekt storlek tänkte jag!

Monteringen av extraljusen var ett enkelt jobb då jag valde att då hjälp av brorsan som också arbetar som mekaniker på Mekonomen och har därigenom lång erfarenhet av att skruvat på allt från gamla goda halogen till de senaste led lamporna. Installationen löste han också så jag slapp lämna in bilen till en verkstad vilket hade stått mig dyrt. Även om ljuset i sig borde vara den främsta anledningen till att jag satte dessa led lampor på bilen så måste jag erkänna att ville ha extraljusen för utseendet skull, ljuset var sekundärt, tror det eller ej!